Correct Tenses
|
|
|
|
61. If it (rain) we shall not go out.
Answer: If it rains, we shall not go out.
62. We (know) each other for the last ten years.
Answer: We have known each other for the last ten years.
63. If I (be) you, I would not have called him again.
Answer: If I had been you, I would not have called him again.
Or: If I were you, I would not have called him again.
64. The principal is not in his room. He (go) out.
Answer: The principal is not in his room. He has gone out.
65. They (live) in Delhi for ten years.
Answer: They have been living in Delhi for ten years.
66. When he came, it (be) all over.
Answer: When he came, it was all over.
67. He (stay) here until you return.
Answer: He will stay here until you return.
68. I (go) there before she went.
Answer: I had gone there before she went.
69. Ten years (pass) since I met you last.
Answer: Ten years have passed since I met you last.
70. When she came, I (write) a letter.
Answer: When she came, I was writing a letter.
71. Air and water (be) necessary for life. They get (pollute) by harmful human activities like unchecked and uncontrolled disposal of inductrial waste and effluents. Since the Earth Summit of 1992, the awareness of the need to take care of our environment (grow) steadily. If we (take) care of our environment, disasters like the one in Uttarakhand could have been avoided.
Answer: Air and water are necessary for life. They get polluted by harmful human activities like unchecked and uncontrolled disposal of inductrial waste and effluents. Since the Earth Summit of 1992, the awareness of the need to take care of our environment has been growing steadily. If we took care of our environment, disasters like the one in Uttarakhand could have been avoided.
No comments:
Post a Comment