js

Saturday, October 25, 2025

ENGLISH GRAMMAR Tag question

 

 

Tag question


Tag Question:


1.The boy plays tennis.
Ans: The boy plays tennis, doesn’t he?

2.She is a good teacher.
Ans: She is a good teacher, isn’t she?

3.You are a dancer.
Ans: You are a dancer, aren’t you?

4.My father reads the Mahabharata every day.
Ans: My father read the Mahabharata every day, doesn’t he?

5.He is a doctor.
Ans:- He is a doctor, isn’t he?

6.I am a pupil.
Ans: I am a pupil, am I not?

7.Ramu likes flower.
Ans: Ramu  likes flower, doesn’t she?

8.Nikita’s father is a kind hearted man.
Ans: Nikita’s father is a kind hearted man, isn’t he?

9.Her father never takes sugar in his tea.
Ans: Her father never takes sugar in his tea, does he?

10.The boy plays cricket well.
Ans: The boy plays cricket well, doesn’t he?

11.It is very hot today.
Ans:- It is very hot today, isn’t it?

12.The girl sings well.
Ans: The girl sings well, doesn’t she?

No comments:

Post a Comment

SEBA| HSLC| CLASS 10| SOCIAL SCIENCE| SOLVED PAPER - 2013| ASSAM BOARD

  SEBA| HSLC| CLASS 10| SOCIAL SCIENCE| SOLVED PAPER - 2013| ASSAM BOARD 2013 SOCIAL SCIENCE Full Marks: 100 Pass Mark: 30 Time: Th...